Κερασία

Διάβασα την Κερασία σε ένα απόγευμα. Με μια μόνο ανάγνωση. Χωρίς διάλειμμα. Χωρίς να αφήσω κάτω το βιβλίο. Χωρίς να καταλάβω πώς πέρασε η ώρα. Κι αυτό, νομίζω, είναι ένα κέρδος για μένα τον αναγνώστη. Αλλά και για το βιβλίο. Που του αφιερώθηκε τόσο απρόσκοπτα ο αναγνώστης του.

Η Κερασία είναι μια άλλη νουβέλα! Όπως το λέει και στο εξώφυλλό του το βιβλίο. Είναι σημερινή, είναι δροσερή, είναι σε ενεστώτα χρόνο. Παρουσιάζει μια γυναίκα στην σύγχρονη  εποχή, με τις  επιταγές της μόδας, της τεχνολογίας, αλλά και με τα όνειρα και τα συναισθήματα κάθε εποχής.

Η Κερασία ψάχνει ό,τι ψάχνει κάθε γυναίκα, σε κάθε εποχή. Τον έρωτα! Την αληθινή αγάπη! Είναι θαρραλέα, είναι δροσερή, είναι πάνω από όλα ο εαυτός της. Και αυτό φαίνεται σε κάθε σελίδα του βιβλίου. Η Αφροδίτη Φραγκιαδουλάκη έχει φτιάξει έναν ζωντανό και ενδιαφέροντα χαρακτήρα και μας τον προσφέρει απλόχερα, να τον γνωρίσουμε.

Η συγγραφέας φτιάχνει διαλόγους που είναι άμεσοι και ρεαλιστικοί. Πολύ ανθρώπινοι και κοντινοί στον αναγνώστη είναι και οι δευτερεύοντες ρόλοι. Έχουν όλοι να μας προσφέρουν κάτι. Να μάθουμε από αυτούς κάτι για τον εαυτό μας. Έξυπνο θεωρώ, επίσης, τον τρόπο σύνδεσης από το ένα κεφάλαιο στο άλλο. Είναι πρωτότυπη και διασκεδαστική.

Η Κερασία είναι μια ενδιαφέρουσα γυναίκα και μια ενδιαφέρουσα νουβέλα!

Καλή ανάγνωση!Κερασία

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s